!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js?v=next');

Nu is mijn kennen nog beperkt, maar straks zal ik volledig kennen. 1 Korintiërs 13:12b

Mensen die in de hemel mochten komen kijken en weer terugkwamen vertellen vaak hetzelfde, uit welk land of welke cultuur ze ook komen. Ze beschrijven een ervaring die ze haast niet onder woorden kunnen brengen. Tijd, ruimte, snelheid, communicatie, alles was anders. Het visioen kwam met beelden, geuren en geluiden die een onuitwisbare indruk maakten.

Zulke mensen ontmoetten engelen en lichtgestalten. Ook werd Jezus vaak herkend. Ze kwamen oude bekenden tegen die op aarde overleden waren, soms zonder dat ze dit wisten. Ze zagen de natuur terug als een paradijs en lichtsteden die wonderbaarlijk waren gebouwd. Straten, gebouwen, huizen en pleinen waren soms doorschijnend en prachtig versierd met allerlei soorten edelstenen. Alles was er helderder dan op aarde en ook van een grotere diversiteit. Er waren meerdere sferen of gebieden waar ze doorheen konden reizen. Het contact was er intenser, de liefde dieper, de vrede meer aanwezig. Ook als ze meegenomen werden in duistere regionen gold deze intensiteit.

Mensen die zo’n visoen kregen zijn blijvend veranderd. Ze vertellen allemaal dat ze milder zijn geworden, het aardse oefent minder invloed op hen uit, terwijl vriendschappen en relaties juist belangrijker zijn geworden.

Het is wonderlijk hoe de hemel nu al van invloed kan zijn. Waarom zou dat niet voor ons allemaal kunnen gelden? Ook al krijgen we misschien niet allemaal visioenen, we kunnen ons wel in de hemel inleven.