!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js?v=next');

De schepping ziet er reikhalzend naar uit. Romeinen 8:19a

Wat is het vooruitzicht voor deze wereld? God gaat alles grondig vernieuwen. Alles wat hij geschapen heeft.

Zie, ik schep een nieuwe hemel en een nieuwe aarde (Jesaja 65:17a).

Ook het dierenrijk heeft uitzicht op een grandioze herschepping. Kijk naar je huisdieren: ze hunkeren ernaar. En ook de wilde dieren (Romeinen 8:18-21).

Wolf en leeuw zullen samen weiden, een leeuw en een rund eten beiden stro en een slang zal zich voeden met stof’ (Jesaja 65:25a).

Zie je het voor je? De profeet Jesaja zag het scherp.

Dan zal een wolf zich neerleggen naast een lam, een panter vlijt zich bij een bokje neer; kalf en leeuw zullen samen weiden en een kleine jongen zal ze hoeden. Een koe en een beer grazen samen, hun jongen liggen bijeen; een leeuw en een rund eten beiden stro (Jesaja 9:6-7).

Niets zal er nog rebelleren en daardoor lelijk doen (Jesaja 9:9a, 65:25b). Heel de aarde zal zich richten naar de wensen van de Schepper.

Kennis van de HEER vervult de aarde, zoals het water de bodem van de zee bedekt (Jesaja 9:9b).

Heel de schepping zal God prijzen. Niet alleen wij, maar ook alle dieren zullen meedoen.

Er zal alleen maar blijdschap zijn en groot gejuich om wat ik schep (Jesaja 65:18a).

Zie je voor je? Als je het niet kunt filmen, teken het dan uit. Laat elke bezoeker van een safaripark, iedereen in een dierentuin ervan weten!