Ben je geraakt door het verhaal van Marietta Davis? Je zult wellicht op deze website niet alle antwoorden op jouw vragen over het hiernamaals vinden. Of je wilt graag eens echt in gesprek met anderen. Als je meer wilt weten over het christelijk geloof, dan kun je verschillende dingen doen.

Boekje Waarom Jezus

Wil je graag meer lezen over het christelijk geloof en de rol van Jezus daarin? Waarom er bijvoorbeeld zoveel belangstelling is voor iemand die meer dan 2000 jaar geleden werd geboren? En waarom je Jezus nodig zou hebben? Bestel dan gratis het boekje Waarom Jezus. Het is een heldere, geïllustreerde en uitdagende korte presentatie van Jezus.

Alpha

Wil je niet alleen meer lezen, maar ook in gesprek? Dan kun je terecht bij Alpha. Alpha bestaat uit 10 interactieve bijeenkomsten waarin je open kunt praten over de basis van het christelijk geloof. Het is gratis, gezellig en inspirerend. De cursussen worden over de hele wereld gegeven. Lees meer over Alpha en vind een cursus bij jou in de buurt.

Stel je vraag:

Wil je meer weten over Hemels of heb je een vraag? Stel deze dan hier onder.

  • Stel hier uw vraag.
Join de community

Praat door over het boek Hemels

Heb je het boek gelezen en wil je graag je leeservaring delen? Of heb je vragen over bestaan van de hemel of het christelijk geloof? In deze community kun je al je vragen stellen.

Praat mee