“Als ik zou proberen te formuleren wat ik vind van dit boek, zou ik de inhoud ernstig te kort doen.
Nee, het is anders tijdens het lezen: het doet veel met je, pakt je.
Het ontroert diep, confronteert heftig, maakt je dankbaar, nederig, geeft je een speciale visie op ‘de‘ werkelijkheid, legt lagen open, is interessant door de reis die je ook met jezelf maakt.
Toen ik uit had, restte er vrede en verlangen, deze Reis ook zelf op mijn manier te mogen maken, me uit te strekken en te wentelen in dit Perspectief.”

Henk A. van der LindenMoergestel

“Marietta ontdekt voorbij de dood dat Christus de machten van zonde, dood en satan daadwerkelijk heeft overwonnen en dat daar vanuit hemels perspectief een zeer hoge prijs voor betaald is! Ze ontdekt dat ook baby’s heel liefdevol worden verwelkomd in een hemels paviljoen om te leren wie Jezus is. Ik vond de boodschap van ‘Hemels’ in alle opzichten liefdevol en troostrijk, maar niet vrijblijvend, want het gaat om wel om de eeuwige bestemming van de mens!”

Jan-Willem de ReusVlaardingen

“Gaaf boek zeg! In één adem uitgelezen. Volgens mij is iedereen nu meer dan ooit met de dood bezig. Eigenlijk zou iedereen met de hemel bezig moeten zijn. Daarom zou iedereen Hemels moeten lezen! Ik geef het boek een dikke tien!”

Daniël VeenmanArnhem

“De engel van Marietta neemt me echt mee op reis. Ik blijf op het puntje van m’n stoel zitten. Ik raak ontroerd als het over overleden baby’s gaat. Als we in de afgrond kijken krijg ik koude rillingen. Geen emotie blijft onaangeraakt. Hemels is indringend en hoopvol.”

Renée ZekveldGouda

“Bij het lezen schalde opnieuw die weerklank aan mijn binnenkant. De Vader heeft je lief. Hij is tot in detail betrokken bij elke ademtocht. Persoonlijk, in Jezus. Hij heeft bemoeienis met je, door de Geest, door engelen. Ieder leven doet ertoe. Niets is voor niets. Voorsorteren heeft zin. Leef voor nu, maar veel meer nog voor later. Marietta Davis had oprechte vragen, enorme twijfels en dat geeft het boek veel diepte. De ontmoeting met een oude bekende die aangeeft hoezeer hij zijn leven lang gefaald heeft en toch in de hemel is vond ik een geweldig getuigenis van Gods genade. Hemels! Als ik dit boek een cijfer moet geven, dan doe ik dat als volgt: de Bijbel geef ik 10, want dat is en blijft de toetssteen. Hemels zat al gauw op 9.”

Dick OorebeekHellevoetsluis

“Hemels heeft mijn aandacht wel weten te pakken! Vaak ben ik alleen maar bezig met mijn leven hier en nu en wat plannen voor de nabije toekomst. En dan is daar opeens een boek dat mijn perspectief richt op Straks (met een hoofdletter!). Wat een bemoedigend vooruitzicht schetst dit boek. Een hoopvolle verwachting is wat mij na het lezen bijblijft.”

Carel de VinkBussum

“Wat een gaaf boek! Super interessant. Best een uitdaging, bestel ik direct het e-book of wacht ik op de gedrukte versie.

Ik denk maar allebei. 😉

Bedankt! Bijzonder dat het boek juist nu in deze tijd klaar is. Dat is de Heer.
Mooi.

Gods zegen!”

Jolanda NieuwenkampBussum

Enthousiast geworden? Bestel het Hemels boek nu helemaal gratis.