!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js?v=next');

Dan zult u een schat in de hemel bezitten. Marcus 10:21

Een rijke man vraagt Jezus naar het eeuwige leven. Jezus vertelt hem dat er een schat in de hemel voor hem klaarligt. Die kan hij bezitten door op zijn aanbod in te gaan. Levert hij zijn eigen verdienste in, dan kan hij Gods overvloedige genade ontvangen.

‘Dan zult u een schat in de hemel bezitten’ (Marcus 10:21).

Ben je op Gods genade ingegaan, dan ben je dankzij Jezus een hemelburger en heb je vrij de beschikking over jouw schat in de hemel.

Hij heeft ons een plaats gegeven in de hemelsferen, in Christus (Efeziërs 2:6).

Dankzij Gods onverdiende vrijgevigheid komt alles beschikbaar wat er aan zegen in de hemel voor je klaarligt.

Gezegend zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus, die ons in de hemelsferen, in Christus, met talrijke geestelijke zegeningen heeft gezegend (Efeziërs 1:3).

God heeft je gezegend met de hemelse kwaliteit van leven die Jezus bezit. Dat leven heeft God door zijn Geest in jou geplant. Het brengt liefde voort, goedheid, trouw, zachtmoedigheid, geduld, zelfbeheersing, geloof, wijsheid, kracht en nog veel meer. Die kwaliteit raakt alles in jouw bestaan, Niet alleen jezelf, maar ook jouw familie, relaties, werk, bezit.

In hem worden alle beloften van God ingelost (2 Korintiërs 1:20).

Je hebt er een eeuwig leven voor nodig om te ontdekken wat voor schat je bezit. Maar je kunt er nu alvast mee beginnen!