!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js?v=next');

God is liefde. Wie in de liefde blijft, blijft in God en God blijft in hem. 1 Johannes 4:16b

Liefde is jezelf delen. Echt zijn. Eerlijk. Kwetsbaar. Alles wat je bent geven aan de ander. En daarin veiligheid ervaren, vertrouwen dat je niet beschaamd zult worden. Intimiteit die beantwoord wordt met intimiteit. Overgave met overgave.

Jezus geeft dat. Je kunt je veilig aan hem geven, omdat hij zelf eerst alles heeft gegeven. Je kunt je aan hem overgeven, omdat hij zichzelf aan jou overgegeven heeft. Je kunt in hem geloven omdat hij in jou gelooft.

Jezus koos voor jou, voordat jij koos voor hem. Hij heeft je alles vergeven en zal dat blijven doen. Daarom kun je zonder schuld, schaamte en angst voor veroordeling met hem optrekken. En leren hoe je jezelf kunt geven aan hem. Door tijd met hem door te brengen. Alles te zeggen. Of gewoon stil bij hem te zijn en van hem te genieten. En van jezelf, omdat je weet hoe geliefd je bent.

Het wezenlijke van de liefde is niet dat wij God hebben liefgehad, maar dat hij ons heeft liefgehad en zijn Zoon heeft gezonden om verzoening te brengen voor onze zonden (1 Johannes 4:10a).

Je mag je voorstellen hoe je nu al in de hemel op de mooiste plek die je maar kunt bedenken met hem samen bent. Met Jezus. In zijn liefde.