!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js?v=next');
Leid mij over de weg die eeuwig is. Psalm 139:24b
 
Menselijke instellingen zullen de hemel niet bereiken. Onze georganiseerde instituties zullen de eeuwigheid niet halen. Zelfs veel van wat wij ‘kerk’ noemen zal verloren gaan. Waar kun je dan het beste in investeren? Wat blijft eeuwig bestaan?
 
Gods woord blijft eeuwig bestaan. God heeft gesproken en toen was het er. En God blijft spreken, ook over een nieuwe hemel en een nieuwe aarde. Hij draagt alle dingen door zijn woord. Daarom is het belangrijk dat Gods woord blijft klinken. Dat we die blijven uitdragen. De Bijbel voor zoveel mogelijk mensen. Boeken waarin Gods woord opklinkt. De prediking van Gods woord. En dat we blijven wijzen op Jezus, Gods woord in mensengedaante.
 
HEER, voor eeuwig staat uw woord in de hemel vast (Psalm 119:89).
 
Ook de liefde blijft eeuwig bestaan. Alles wat we aan liefde hebben ontvangen. Alles wat zich als liefde in ons leven heeft ontwikkeld. Alles wat we in liefde hebben gezegd en gedaan. Voor anderen, voor de schepping.
 
De liefde zal nooit vergaan (1 Korintiërs 13:8a).
 
Wil je je geld, je tijd, je talenten goed investeren? Doe het dan in Gods woord en in de liefde. De rest zal toch maar vergaan.