!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js?v=next');

Zoek je geluk bij de HEER, hij zal geven wat je hart verlangt. Psalm 37:4a

 

Wil God wel dat je gelukkig bent? Sommige christenen denken van niet. Het tegendeel is waar. Maar het is wel belangrijk dat je je afvraagt waar je je geluk zoekt. De Bijbel stimuleert ons om ons geluk bij de Vader te zoeken. Hij heeft ons tot gelukzoekers gemaakt, in de hoop dat we daarmee bij hem terecht zouden komen. Hij heeft ons ook volgestopt met verlangens, in de hoop dat we erop zouden vertrouwen dat hij ze in vervulling laat gaan.

 

God de Vader is geïnteresseerd in de verlangens van zijn kinderen. Hij geeft je het recht om het geluk te vinden waar je op hoopt en de verlangens waar je van droomt. Dat is genade, onverdiende gunst, die helemaal van zijn kant komt, maar wat wel jouw goed recht als kind van God is. Jouw geluk is het recht dat Jezus jou verschaft heeft.

 

‘Leg je leven in de handen van de HEER, vertrouw op hem, hij zal dit voor je doen: het recht zal dagen als het morgenlicht, de gerechtigheid stralen als de middagzon’ (Psalm 37:5-6).

 

Het is Gods wens dat je voor je geluk en wensen op zijn genade vertrouwt. Dan werkt hij het samen met jou uit.