Home Forums Hoe kijk je naar het coronavirus? Ziekte en dood hebben niet het laatste woord

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #617
  Willem de Vink
  Sleutelbeheerder

  Marietta Davis ziet in de hemelsferen allerlei machten. Ze beïnvloeden het leven op aarde op veel manieren. Ook de dood is zo’n macht. Die probeert mensen gevangen te houden, maar Jezus heeft de dood overwonnen. Hij heeft de sleutels om mensen te bevrijden. Hier op aarde zien we hoe de dood allerlei ellende veroorzaakt. Bijvoorbeeld nu we de gevolgen van het coronavirus ervaren. God wil juist dat mensen zullen leven. Jezus zegt dat hij gekomen is om leven en overvloed te brengen. Als je Jezus kent, weet je dat verval, ziekte en dood niet het laatste woord hebben. Dat geeft je extra kracht om in moeilijke tijden niet bang of wanhopig te worden.

  Jezus bidt: ‘Ik vraag niet of u hen uit de wereld wilt wegnemen, maar of u hen wilt beschermen tegen de duivel.’ God zal de gebeden van zijn Zoon altijd verhoren. Daarom mag je voor jezelf het goede verwachten en dat ook doorgeven aan de mensen om je heen.

  Mag ik je een bemoediging geven vanuit Gods woord? Je leest het in Romeinen 8:38-39: ‘Ik ben ervan overtuigd dat dood noch leven, engelen noch machten noch krachten, heden noch toekomst, hoogte noch diepte, of wat er ook maar in de schepping is, ons zal kunnen scheiden van de liefde van God, die hij ons gegeven heeft in Christus Jezus, onze Heer.’

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Registreer of login

Om mee te kunnen praten op ons forum moet je een account hebben en ingelogd zijn. Zo is er een veilige omgeving waar je samen door kunt praten over de onderwerpen uit het boek. Maak hiernaast een account aan of login.