Home Forums Hoe kijk je naar het coronavirus? Kun je wel vertrouwen en hoop hebben?

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #839
  Willem de Vink
  Sleutelbeheerder
  #1182
  MartenV
  Deelnemer

  Er heerst veel angst voor het coronavirus. Dat is wel duidelijk. Waar blijven wij als Christenen? Waarom geen wereldwijde oproep tot gebed tegen het coronavirus?

  Wij als Christenen gedragen ons nogal passief. We hopen maar dat het ons niet treft en dat er snel een vaccin komt. En dat we dan weer snel terug kunnen naar de oude situatie.

  Sinds het begin van dit jaar wordt er wereldwijd gewerkt aan een vaccin, ook door veel start-ups die gebruik maken van kunstmatige intelligentie. Maar nog steeds is er niets. En zelfs als er een vaccin zou komen is het niet meteen allemaal weer voorbij. Dat kan nog jaren duren.

  Christelijke wereld

  Wat mij opvalt is dat er geen of nauwelijks oproepen zijn tot gebed in de Christelijke wereld. Door gebed gaat God aan het werk en Hij kan het virus in een oogwenk compleet laten verdwijnen.

  Eenparig gebed door Christenen kan het coronavirus heel snel verslaan. Maar dan moet er wel wereldwijd gebeden worden door onze broeders en zusters.

  “Weg met het coronavirus!”

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Registreer of login

Om mee te kunnen praten op ons forum moet je een account hebben en ingelogd zijn. Zo is er een veilige omgeving waar je samen door kunt praten over de onderwerpen uit het boek. Maak hiernaast een account aan of login.