Home Forums Wat gebeurt er na de dood? Hoop voor de verloren zielen Reageer op: Hoop voor de verloren zielen

#988
Marcel
Deelnemer

De Duitse Schrijfster Bertha Dudde (1891-1865) heeft met hulp van bijzondere inspiratie zeer veel geschreven over geloofsonderwerpen. Bertha Dudde schreef in de vorm van boodschappen van elk een tot enkele pagina’s. De boodschappen zijn genummerd in de volgorde dat ze in de tijd zijn geschreven. Daaronder nogal wat boodschappen over het hiernamaals. Toen ik haar boodschappen over zielen in de duisternis voor het eerst las schrok ik daar erg van. Maar tegelijk bevatten deze boodschappen hoop voor deze zielen. Zo kunnen de zielen in de duisternis alsnog worden verlost door te kiezen voor Jezus. Diverse boodschappen gaan over liefdevolle voorspraak van mensen voor de zielen in de duisternis en wat dit voor deze zielen kan betekenen.
Het oorspronkelijk Duitstalige werk van Bertha Dudde is grotendeels vertaald te vinden op twee websites, een Nederlandse en een internationale, beiden te vinden door te googelen op de naam van de schrijfster. Op beide websites zijn afzonderlijke boodschappen te vinden op nummervolgorde en zijn boodschappen daarnaast geordend in themaboekjes aan de hand van onderwerpen. De themaboekjes kunnen als pdf gedownload kunnen worden. Ook is er een korte autobiografie van de schrijfster. Op de internationale website kunnen de boodschappen worden beluisterd of gedownload als mp3. Alles gratis en zonder dat er iets van je gevraagd wordt.
Hoop voor de zielen in de duisternis is in elk geval de vinden in de boodschappen 0543, 2174, 3316, 4455, 6423, 7290 en 7490 en themaboekje 107 ‘De kracht van de liefdevolle voorbede.’
Verder zijn er de themaboekjes TB12, TB13 en TB 14 genaamd ‘De ziel in het hiernamaals’ deel 1, deel 2 en deel 3.