!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js?v=next');

Marietta Davis komt in een wereld van engelen terecht. In de Bijbel komen veel engelen voor. Het zijn wezens die het verkeer tussen God en mensen en tussen hemel en aarde regelen. Vaak komen engelen met een boodschap. Ze kunnen ook in een situatie ingrijpen. Ze worden dienende geesten genoemd, omdat God ze stuurt. God kan ook rechtstreeks met zijn Geest hier op aarde werken. Soms doet hij een wonder.

Wonderen

Wonderen laten zien hoe goed het straks in de hemel zal zijn. Omdat daar geen zonde meer is. En omdat de invloed van satan (de tegenstander van God en mensen) daar tot een einde is gebracht. Het grootste wonder is Jezus, die de macht van satan overwon toen hij opstond uit de dood. Marietta Davis heeft dat indringend verteld. Jezus wil zijn overwinning met iedereen delen. Hij maakt daarbij geen onderscheid. Je hoeft niet per se een wonder te ervaren om er toch zeker van te zijn dat je bij hem mag horen. Je mag geloven in zijn genade. Je mag rusten in het besef dat hij van je houdt en goed voor je is, zonder dat je daar iets bijzonders voor hoeft te doen. In dat geloof leidt hij je een hoopvolle toekomst in.

Nieuwsgierig geworden? Praat verder in het forum.

Willem de Vink

Willem de Vink

Schrijver en prediker die het boek Hemels vertaalde in hedendaags Nederlands.