!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js?v=next');

Wees welkom bij het feestmaal van je heer. Matteüs 25:21b

In de hemel zijn we bevrijd van de druk van de tijd. We zullen niet meer lijden aan ouderdom en slijtage. We zijn ook bevrijd van de beperkingen van ons lichaam. Zelfs de zwaartekracht zal ons niet langer hinderen. Maar we zullen wel volop genieten. De hemelse stad zal vol feestmaaltijden zijn. Mannen en vrouwen zullen in hun volmaakte lichamen, gekleed in de prachtigste kleding, stralend in hun volmaakte identiteit, samen eten en drinken.

Op deze berg richt de HEER van de hemelse machten voor alle volken een feestmaal aan: uitgelezen gerechten en belegen wijnen, een feestmaal rijk aan merg en vet, met pure, rijpe wijnen (Jesaja 25:6).

Waarom die feestvreugde? Omdat iedereen ervan doordrongen is hoe goed God is. Hij heeft onze zonden weggenomen, ons goedgemaakt en alles in de schepping tot zijn bestemming gebracht. Alles en iedereen is daarvan doordrongen. Dat moet gevierd worden!

Maar zoals de zee vol water is, zo zal de aarde vol kennis van de grootheid van de HEER zijn (Habakuk 2:14).

Begrijpen we iets van de hemel, dan willen we die nu al op aarde terugzien. De hemel inspireert ons om het goede voor alle mensen en heel de schepping te zoeken.

Zij zullen hun zwaarden omsmeden tot ploegijzers en hun speren tot snoeimessen. Geen volk zal nog het zwaard trekken tegen een ander volk, geen mens zal meer weten wat oorlog is (Jesaja 2:4b).