!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js?v=next');

Ik ben gekomen om hun het leven te geven in al zijn volheid. Johannes 10:10b

Mensen die denken dat de hemel saai is vinden dat God saai is. Maar God is sprankelender, enerverender en avontuurlijker dan alles in heel zijn schepping. Hij is er de bedenker van. Of ze denken dat zondigen plezieriger is. Maar met zondigen doe je altijd jezelf en de ander tekort. Het leek leuk, maar het was een leugen. De zonde leidt tot de dood (en dat is pas saai).

De hemel is verrassend anders. Niets zal nog onderhevig zijn aan verderf of verval (Matteüs 6:20). Er is geen zwaar werk meer (Openbaring 14:13). Er is geen pijn, verdriet en geklaag (Openbaring 21:4). En er is geen zonde (Romeinen 8:2). Als saai al zonde is, is dat er dus ook niet meer.

Ja, we zullen in de hemel rust vinden. Maar weldadig genieten is wat anders dan saai leven. We zullen trouwens ook als koningen heersen. Hoe saai is dat!

De hemel kan vooral nooit saai zijn omdat we daar met Jezus op zullen trekken. Hij is de meest interessante persoon in het universum. Degene die dieper ging dan iedereen, maar hoger uitkwam dan wie ook. En hij deelt zijn heerlijkheid met ons. Jezus komt met overvloed van leven in ons leven, nu al (Johannes 10:10).

Iedereen die met Jezus optrekt weet hoe geweldig de hemel zal zijn.